CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2011. június 24., péntek

Másik blog ! :)

Sziasztok !

Sajnos nem frissel jövök , bocsánat mindenkinek , de ígérem hogy dolgozok az ügyön . Csupán hirdetni szeretnék , reklámozni , vagy hívjátok ahogy csak szeretnétek ! :) Az utóbbi időkben teljesen Vámpírnaplók megszállot lettem , és valahogy késztetést éreztem arra , hogy írjak egy Fanfiction-t ! Nem tudom , hogy ti hogy álltok ehhez a filmhez , de nekem jelen pillanatban a mindenem :D Szóval , ha lenne kedvetek nézzetek be ! :) Előre is köszönöm mindenkinek aki benéz !


Katt rá az oldal címére : A Szerelem átka

Puszi , Trixy :)

6 megjegyzés:

  1. Szia Trixy!
    Elolvastam és nagyon tetszik. Végre van valaki rajtam kívül is aki a 2. évad után Demon-nak szurkol. Nem tudtam komit írni, így az üzifalra vakartam pár sort. Várom a folytatást még ha ritkán is lesz. Ja és itt is várom ám, de nagyon.

    VálaszTörlés
  2. Szia Ruby .. :) Igen , láttam és nagyon köszönöm :) friss pedig ide is és a másikra is jövőhét utánra várható , mivel én holnaptól nyaralni megyek egy hétre , és biztos vagyok benne , hogy rengetek ötlettel fogok visszatérni ! :D nagyonnagyon hálás vagyok neked ! :) legalább tudom hogy egy ember miatt már érdemes firkálgatnom a buta ötleteimet ! :D puszi neked :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Trixy!
    Alig várom a frisset. Biztos vagyok benne, hogy vannak mások is akik olvassák az oldalaidat, csak mint ahogy én is régen nem igazán komiztam, hisz nem ismerek senkit, így elég érdekes véleményt írni. De aztán rájöttem, hogy nem kell személyesen ismerni az írót, hogy vakarjunk pár lelkesítő mondatkát.
    Nagyon köszönöm, hogy ha csak egyedül olvasnám akkor is írnál.
    Jó nyaralást, érezd nagyon királyul magad és gyere haza élményekben gazdagon.
    Ja a lényeg: sok sok napsütést és jó időt.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszike Ruby :D Bár ahogy magamat ismerem .. mindig kifogjuk a rosszidőt .. :D de majd meglátjuk :P ha pedig csak az a baj , tőlem megismerhetsz :D ha szeretnél jelölj be FB-n , vagy msn :D nem te lennél az első olvasom aki bejelöl :) imádlak ;)♥

    VálaszTörlés
  5. Szia! jó a blogod :D
    Megnézed az enyémet is??? ha szeretnél irj komit és legyél az oldal követője :D
    Köszii
    vampire-vampirefan.blogspot.com

    VálaszTörlés
  6. Én megsérült, és szívű, amikor egy nagy probléma merült fel a házasságban hét hónappal ezelőtt, köztem és a férjem. olyan szörnyű volt az ügyet bíróság a válás. Azt mondta, soha többé nem akart velem maradni, s nem szeretett volna többé. Így csomagolni ki a házat, és velem és a gyerekek mennek keresztül komoly fájdalmak. Próbáltam minden lehetőséget, hogy visszakapja után sok koldulás, de minden haszontalan volt, és megerősítette, hogy ő tette a döntést, és soha nem akart látni engem újra. Tehát egy este, amikor jöttem vissza a munkából, találkoztam egy régi barátom, aki megkérdezte tőlem a férjem. Szóval Elmagyaráztam neki mindent, így azt mondta nekem, hogy csak így tudok a férjem vissza, hogy látogasson el a helyesírási leadott DrIgbinovia, mert tényleg működött neki is. Szóval soha nem hittem a helyesírás, de nem volt más választása, mint hogy kövessék a tanácsát. Aztán adta nekem az e-mail címet doctorigbinovia93@gmail.com a helyesírási leadott, hogy meglátogatta. Így a következő reggel küldtem egy e-mailt a címre adta nekem, és a helyesírás követelmények megnyugtatott, hogy én is kap a férjem vissza a két nap. Micsoda fantasztikus kijelentés! Soha nem gondoltam így beszélt hozzám, és azt mondta, mindent, amit kell tennem. Aztán másnap reggel, így meglepő, hogy a férjem, aki nem hívott meg az elmúlt 7 hónapban, hívott be, hogy jön vissza. Milyen csodálatos! Szóval így jött vissza ugyanazon a napon, sok szeretettel és örömmel, és bocsánatot kért az ő hibájából, és a fájdalmat okozott nekem, és gyermekeinket. Mivel ez a nap, a kapcsolatunk már erősebb, mint előtte volt, segítségével DrIgbinovia Szóval konzultálni fogsz kint, ha bármilyen problémája van a kapcsolatot vele, adok 100%-os garanciát, hogy ő segít, akkor is hívják, vagy add neki izé-app +2348144480786 A nagy köszönet Drigbinovia..!

    VálaszTörlés