CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2010. december 5., vasárnap

Negyedik Díjam =)



Mikulásra ..


Nagyon szépen köszönöm a negyedik Díjamat Emm-nek :)
Mikulásra kaptam :P

Akiknek tovább szeretném küldeni :


Azt hiszem , ennyi :D Még egyszer nagyon köszönöm a Díjat Emm-nek :)

4 megjegyzés:

  1. Szia Trixy!
    Nem biztos, hogy a megfelelő helyre írok neked, de úgy éreztem muszáj leírnom a véleményemet. Remélem itt tuti, hogy el fogod olvasni.
    Nem találok igazából szavakat, talán ez a mondat takar mindent: ISTEN ADTA TEHETSÉG VAGY!!! Na ez már biztos. Nemrég akadtam véletlenül az oldaladra. Kegyetlen jó a történeted. Egyedi, humoros, izgalmas, hosszú és választékos a szóhasználat. Szóval minden olvasó álma. Bármely sikeres író irigyelhetne. Ha számít valamit nálam a top 3-ban vagy. Nagyon sok Twilight-os blogot olvastam már de magasan viszi a pálmát a történeted. Nagyon várom a folytatást!
    Maradj ilyen, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Én megsérült, és szívű, amikor egy nagy probléma merült fel a házasságban hét hónappal ezelőtt, köztem és a férjem. olyan szörnyű volt az ügyet bíróság a válás. Azt mondta, soha többé nem akart velem maradni, s nem szeretett volna többé. Így csomagolni ki a házat, és velem és a gyerekek mennek keresztül komoly fájdalmak. Próbáltam minden lehetőséget, hogy visszakapja után sok koldulás, de minden haszontalan volt, és megerősítette, hogy ő tette a döntést, és soha nem akart látni engem újra. Tehát egy este, amikor jöttem vissza a munkából, találkoztam egy régi barátom, aki megkérdezte tőlem a férjem. Szóval Elmagyaráztam neki mindent, így azt mondta nekem, hogy csak így tudok a férjem vissza, hogy látogasson el a helyesírási leadott DrIgbinovia, mert tényleg működött neki is. Szóval soha nem hittem a helyesírás, de nem volt más választása, mint hogy kövessék a tanácsát. Aztán adta nekem az e-mail címet doctorigbinovia93@gmail.com a helyesírási leadott, hogy meglátogatta. Így a következő reggel küldtem egy e-mailt a címre adta nekem, és a helyesírás követelmények megnyugtatott, hogy én is kap a férjem vissza a két nap. Micsoda fantasztikus kijelentés! Soha nem gondoltam így beszélt hozzám, és azt mondta, mindent, amit kell tennem. Aztán másnap reggel, így meglepő, hogy a férjem, aki nem hívott meg az elmúlt 7 hónapban, hívott be, hogy jön vissza. Milyen csodálatos! Szóval így jött vissza ugyanazon a napon, sok szeretettel és örömmel, és bocsánatot kért az ő hibájából, és a fájdalmat okozott nekem, és gyermekeinket. Mivel ez a nap, a kapcsolatunk már erősebb, mint előtte volt, segítségével DrIgbinovia Szóval konzultálni fogsz kint, ha bármilyen problémája van a kapcsolatot vele, adok 100%-os garanciát, hogy ő segít, akkor is hívják, vagy add neki izé-app +2348144480786 A nagy köszönet Drigbinovia..!

    VálaszTörlés